Taco Brothers Saving Christmas – Jul i de varme lande

Har du brug for hjælp til at finde juleglæden frem? Med denne fantastisk sjove spilleautomat fra ELK Studios kan du få en bid af Mexico og julen på samme tid. 

Du har nemlig hele 243 måder at redde julen på og vinde en god gevinst sammen med Taco-brødrene i spillemaskinen Taco Brothers Saving Christmas. Baggrundsmusikken er hyggelig og vil få dig til at føle, at du næsten selv befinder dig i Mexico.

→ Prøv automaten her

taco-brothers-xmas-edition.jpg

Juletema sammen med Taco-brødrene

Du kender måske allerede de berømte Taco-brødre fra spilleautomaten Taco Brothers? Nu kan du hygge dig med Paso, Pepe og Pico igen i denne juleautomat med 5 hjul og 3 rækker. Du kan lave en indsats fra 1 krone og helt op til 500 kroner. Tilbagebetalingsprocenten er på 96,4%. Og så har du muligheden for at vinde op til 150.000 mønter.

På hjulet finder du ikke de klassiske danske julesymboler. I stedet er hjulet fyldt med mexicanske symboler såsom kaktusser, guitarer, tequila, lanterner. Det er derfor ikke den helt klassiske juleautomat med de danske juletraditioner. Men den kan sagtens hjælpe dig med at komme i fantastisk godt julehumør alligevel.

→ Prøv automaten her

Kom med ind i bonusspillet

Hvis du er ekstra heldig, kommer du ind i bonusspillet i Taco Brothers Saving Christmas. Wild Escape-bonusspillet bliver aktiveret, hvis du får tre Wild Escape-symboler, som er pengeskab-symboler. 

Derudover er det muligt at få to Taco Brothers-symboler, som starter et re-spin. Det giver dig en ekstra chance for at få tre pengeskab-symboler.

Når selve Wild Escape-bonusspillet starter, vil du modtage gratis spins. Vinder du noget med disse gratis spins, bliver det multipliceret med hjælp fra Exploded Safe Multiplikator. Du kan derfor ende med at få en ret stor gevinst ud af det.

Under denne runde vil du også kunne finde Wild-symboler, som erstatter alle andre symboler undtagen pengeskab- og Taco Brothers-symbolet. Wild-symbolet er en fin juleklokke. 

Indtil de tre brødre undslipper, vil dine free spins blive ved med at være der. Bonusspillet vil derfor slutte, hvis den onde kaptajn Diaz på et tidspunkt fanger alle Taco-brødrene eller, hvis de når at undslippe. Hold dog godt øje med Señorita, der kan sætte brødrene fri, hvis de bliver fanget af Diaz.

→ Prøv automaten her

RoyalCasino