Farlig Farmor får morgenkaffen i den gale hals

Ih altså, her sidder man og får morgenkaffen i den gale hals, når man sidder på sin dertil indrettede og læser dagens nyheder på nationen – naturligvis!

Den her frygtelige nyhed, kræver vist lige et par ekstra smøger for at fordøje den – helt ærligt, hvad er nu det for noget pjat?

Jeg ved i skrivende stund slet ikke, hvordan jeg skal komme mig over den her absolut værste nyhed, jeg længe har været ude for. Jeg kan ligeså godt sige det, som det er: ESBJERG BINGO CENTER LUKKER!  Ja, du læste rigtigt! Se selv artiklen på nationen!

Hvad skal jeg og alle andre bingoentusiaster dog nu stille op? Jeg plejer jo at komme her for at mødes med mine bingovenner, få lidt dejlig mad i cafeteriaet, snakke lidt med indehaverne af bingocentret Louise og Anne Mette og så ellers spille en masse bingo, så jeg kan få tasken og pungen fyldt op med en masse bingogevinster.

Bingocenter "glemte" at betale skat?!

Hvorfor er det nu lige, at SKAT skal blande sig i et bingocenter? SKAT skulle da meget hellere koncentrere sig om at fange alle de der andre skattesnydere, eller kigge på deres eget regnskab i stedet for at bruge deres tid på at overfalde MIT bingocenter.

Og helt ærligt lille Skattevæsen, hvem hulen kan vide, at der skal betales en afgift på 17% til jer på bingogevinster over 200 kroner? 

Ved nærmere eftertanke...det burde Esbjerg bingocenter nok have undersøgt på forhånd. Øv.

Jeg er en vaskeægte inkarneret bingospiller gennem herrens mange år og jeg vidste det IKKE, så der må altså være noget galt her. Det er simpelthen for dårligt, at I er ude efter os pensionister hele tiden, det her vil ikke være det sidste, I hører fra mig i den her sag, for der er noget fuldstændig riv, rask, ruskende galt i jeres afgørelse. Jeg tror simpelthen ikke at I ved, hvad I snakker om. Det er jo den største katastrofe i mands minde.

Farlig Farmor undersøger sagen

OK, måske var jeg lidt for hurtig. Virksomheder skal betale en gevinstafgift, hvis præmier har en værdi over 200 kr. Det er dog virksomheden der skal betale og ikke spilleren, så vidt jeg kan forstå. Hos Tivoli kalder de det endda en bamseafgift, hvis det jeg læser hos TV2 er korrekt. 

Jeg bliver helt rundtosset. Måske skal jeg bare holde mig til online bingo. Her VED jeg, at bingohallen afregner med skat, så jeg ikke skal hyre en revisor til at skrive bingogevinsterne på min selvangivelse.

Den sørgelige nyhed er nået ud

Gevinstafgift eller ej....Jeg synes, at dommeren lige skulle gå ind og kigge på de mange triste og sørgelige kommentarer, som nyheden om at lukke Esbjerg Bingocenter har udløst.

At lukke et bingocenter er jo en tikkende bombe der simpelthen har forårsaget en rullende lavine af bingospillere og deres pårørende med potentielle tendenser til en depression og abstinenser, eller det der er endnu værre.

Kunne samfundet ikke eftergive den halve million, som Esbjerg Bingocenter skylder. Det vil være meget billigere i længden, og selvfølgelig også godt for lille mig, så kan jeg nemlig få lov til at spille bingo igen.

Når jeg kigger på den sørgelige kommentar, som Linette J har skrevet på Esbjerg Bingocenters Facebook-profil, så gør det ondt helt ind i mit inderste bingohjerte.

Linette J skriver nemlig:

”Øv. Håber da I får det op at køre igen. Det har i hvert fald været en fornøjelse, at komme og spille banko hos jer i Esbjerg. Vi har ofte taget turen fra Hedensted (Horsens/Vejle) for at spille banko hos jer. Gode gevinster, og vigtigst af alt, så har I haft en personale-/frivillig gruppe, der har behandlet os kunder på bedste vis”.

Hvor skal Linette J nu spille bingo henne, spørger jeg bare lige om.

Mette S har skrevet:

”Hvad er nu det for noget?”

ja, det spørger vi da alle sammen i den grad om, men SKAT forholder sig bare tavse og svarer slet ikke på kommentaren, det synes jeg ikke, at de kan være bekendt. Kom nu ud af busken...

Mette R har også sat sig ved tasterne og jeg kan forstå og mærke, at hun er rystet i sin grundvold over denne nyhed. Mette R har skrevet en kommentar, hvor hun har tagget sin bror, hun skriver:

”Hvad skal mor nu få tiden til at gå med?”.

Der sidder nu tusindvis af pårørende, der ligesom Mette R og hendes bror, er dybt bekymret for deres forældre. Det havde I nok ikke lige set komme. Jeg ser det nærmest som omsorgssvigt. Farlig Farmor føler sig sgu svigtet!

Nå nu har jeg ikke tid mere – jeg skal nemlig lige finde ud af, hvordan man spiller online bingo.

Følg min research her

RoyalCasino