Danske Spil Bingo anmeldelse

Bingo med jackpots, store puljer og masser af bingospil at vælge imellem; Danske Spil gør hvad de kan for at skubbe deres bingokonkurrenter af pladen.

Vi har desværre ikke et henvisningslink til Danske Spil Bingo, som vi kan dele med dig. Vi har dog et link til Bingosjov, hvor der er gratis bingoplader og bonus til nye kunder.

→ Tryk her for at oprette en konto og få en bonus ←

Opråb til alle farmødre! Spiller du for at vinde stort, så bør du overveje at hive Nem-ID nøglekortet frem og logge ind på Danske Spils underside for bingospil.

Høje præmier og mange jackpots

Hos Danske Spil Bingo er der nemlig noget på spil, når der råbes numre op. Dels fordi der virkelig er tale om store præmier til vinderne, dels fordi pladerne man køber hos Danske Spil er pænt dyre i forhold til hos konkurrerende bingosider.

Hov, og så må vi ikke glemme jackpotterne. Hos Danske Spil kan man nemlig også være heldig at ramme jackpot på sin bingoplade. Det sker, når du får en fuld plade med ganske få udtrukne tal.

Der var jackpot i fredags

Seneste jackpot, der røg ned i lommen på en heldig cerutpulsende farmor, var på 11337 kroner og blev vundet sidste fredag på bingospillet Stjernedrys. En bingoplade til Stjernedrys koster 18 kroner. Stjernedrys er for øvrigt et 75 kuglers bingo. Det vil sige, at der er 75 tal i et spil. Hos Danske Spil findes der også 90 kuglers spil, og jeg behøver vel ikke at fortælle dig, hvor mange tal, der er at vælge imellem i sådan et spil, gør jeg?

Udover stjernedrys, som du er stødt på lidt længere oppe, finder du fem andre bingospil hos Danske Spil Bingo.

 • Gamle Ole (pladepris 3 kr.) (Jackpot i skrivende stund: 1322 kr.)

 • Bankohallen (pladepris 9 kr.) (Jackpot i skrivende stund: 5540 kr.)

 • Mega Jackpot (pladepris 30 kr.) (Jackpot i skrivende stund: 142673 kr.) (75 kuglers spil)

 • Klassisk Bingo (pladepris 10 kr.) (Jackpot i skrivende stund: 10559 kr.)

 • 1 Krone Bingo ( pladepris 1 kr., no shit Sherlock) (Jackpot i skrivende stund: 1153 kr.)

Høje vinderchancer

Der er progressive jackpotpuljer tilknyttet alle spillene, men det manglede sgu da også med de pebrede pladepriser. Til gengæld er vinderchancerne ganske høje, når du spiller bingo. Ifølge Danske Spil så er der nemlig 55 % teoretisk chance for at få gevinst på sin bingoplade, når man spiller hos dem.

Størrelsen på de andre og mere opnåelige præmier i de forskellige bingospil afhænger af, hvor mange spillere der har købt plade til spillerunden. Jo større puljen er, jo større præmier kastes der i grams.

Man vinder ved at opnå følgende på sin spilleplade(r);

75 kuglers bingo:

 • 1 rækker (vandret, lodret eller diagonalt)

 • 2 rækker (vandret)

 • 3 rækker (vandret)

 • 4 rækker (vandret)

 • 5 rækker (fuld plade)

90 kuglers bingo

 • 1 række (vandret)

 • 2 rækker (vandret)

 • 3 rækker (vandret)

Jackpot

Får du fuld plade inden det antal kugler, der er skrevet oppe i hjørnet af spillepladen, så vinder du spillets jackpot, og det kan godt gå hen og blive en indbringende affære, som du nok allerede har noteret dig.

B+I+N+G+O = ?

Danske Spil har fået bikset et kompakt men vellykket bingoprogram sammen. Præmiepuljerne er høje, selvfølgeligt alt afhængigt af hvor mange der har købt plader til spillerunden, og de progressive jackpots er dragende som bare pokker. For, hvem kunne ikke tænke sig at hive hundredetusinde kroner ned i lommen på grund af en fuld bingoplade? Dumt spørgsmål, ikke?

Spillene er nemme at gå til. Det kræver ikke ligefrem en doktorgrad i raketvidenskab at spille bingo, og det er vi personligt ret glade for. Softwaren holder desuden også styr på pladerne for dig, når der bliver råbt tal op, og du behøver derfor ikke at frygte at misse en gevinst, fordi du ikke har styr på reglerne.  

Lydbilledet kan være en kende enerverende, men det kan du skrue ned eller helt slukke for.  Grafikken leverer det den skal, og præmierne? Ja, de er sgu i orden. Det eneste problem vi har med at spille bingo hos Danske Spil er, at pladerne i de fleste af spillepladerne er temmelig pebrede i pris. Men, holdt op mod gevinster og vinderchancer burde vi måske bare holde vores bøtte og købe en enkelt plade mere eller to.

Så, spørger du os, så kan du roligt skodde cerutten, sætte dig til tasterne og beklikke Danske Spil til at stikke dig en plade, for hvis vi synes om deres bingoudvalg, så tror vi, du også vil synes om det.

Vi har desværre ikke et henvisningslink til Danske Spil Bingo, som vi kan dele med dig. Vi har dog et link til Bingosjov, hvor der er gratis bingoplader og bonus til nye kunder.

→ Tryk her for at oprette en konto og få en bonus ←

RoyalCasino