Tombola.dk – en ny bingoside i Danmark

Så er der endelig godt nyt til alle bingofans! Der er nemlig kommet en ny bingoside, der hedder Tombola.dk. I dette indlæg kan du finde ud af alt, der er værd at vide om denne nye mulighed for at spille bingospil.

→ Tryk her for at spille online ←

 

Om Tombola.dk

Tombola.dk handler kun om en ting, og det er at spille bingospil. Tombola.dk vil gerne bidrage med et sjovt, hyggeligt og underholdende sted for alle, der er bingofans. Deres mål er, at det ikke skal være dyrt at spille bingo, det skal være unikt, og at der skal være et godt fællesskab med chatrum og andet godt.

Den danske Spillemyndigheds logo er eftertragtet, og det har Tombola.dk naturligvis på sin bingoside, så du kan føle dig helt tryg ved at spille på Tombola.dk.

Er der en velkomstbonus hos Tombola.dk?

Selvfølgelig er der en velkomstbonus til alle Tombolas nye spillere. Det er nemt og hurtigt at få fat i Tombolas bonus, da du ikke skal bruge en bonuskode.

Der er en velkomstbonus på helt op til 500 kr., så det er en ganske pæn en af slagsen. Tombola.dk har simpelthen valgt, at de vil fordoble dit indskud, så hvis du blot indbetaler 250 kr. på din spillekonto, så får du en bonus på 500 kr., og har derved hele 750 kr., som du kan spille løs for.

Hvilke bingospil tilbyder Tombola.dk?

Dette spørgsmål er utrolig nemt at svare på. Du kan nemlig kun spille den klassiske form for bingospil, som selvfølgelig er bingo med 90 tal. Du kan altså spille bingo med gamle Ole og alt det, vi danskere kender så godt fra skolen, bingohaller, julefrokoster og så videre. Det er altså nemt og ligetil at spille bingo hos Tombola.dk – alle kan være med.

Nu har vi altså fået klarlagt, at det er Bingo 90, vi taler om, når der skal spilles bingo hos Tombola.dk. Men det bliver ikke kedeligt, for alle bingospil hos Tombola er unikke. Det vil sige, at Tombola.dk selv har fået lavet alle deres bingospil, så du kan ikke finde dem på andre bingosider. Hvis du vil spille unikke bingospil, så skal du vælge Tombola.dk.

Tombola.dk har bingospil med plader fra 1 kr. og opefter. Derudover er der også noget andet, som du kan gå efter hos Tombola.dk – det er den progressive jackpot, som aldrig vil være på mindre end 5.000 kr.

→ Tryk her for at få bingo en bonus ←

Du kan spille bingo alle steder

Når man er helt vild med at spille bingo, så er det rart, at man har muligheden for at spille bingo, når man lige har et par minutter. Det har du muligheden for hos Tombola.dk. Du kan nemlig downloade en gratis app, så du kan spille på din mobil eller din tablet, lige præcis, når du har lyst. Der er både en app til Apple-enheder og en app til Android-enheder. Der mangler bestemt ikke noget hos Tombola.dk.

Følg godt med i Tombolas kampagner og reklamer

Eftersom Tombola.dk er så ny en bingoside i Danmark, så er de tilsyneladende gået i tænkeboks, for at finde ud af, hvad de skal tilbyde os danske bingospillere udover deres velkomstbonus.

Vi forventer, at Tombola.dk gerne vil gøre reklame for sig selv i Danmark ved at diske op med nogle fantastiske kampagner. De er som sagt ikke kommet på bordet endnu, så gør dig selv den tjeneste at kigge forbi deres kampagneside af og til i den nærmeste fremtid.

Hvis du i øvrigt har spørgsmål eller gode ideer til Tombola.dk, så modtager de dem med kyshånd. Du kan komme i kontakt med Tombola.dk på chatten, telefonen eller mailen i disse tidsrum:

  • Mandag til fredag fra kl. 09.00 til kl. 00.00

  • Søndag og lørdag fra kl. 12.00 til kl. 00.00

→ Tryk her for at få bingo en bonus ←

RoyalCasino