Bingosjov Anmeldelse

Vi har gjort forarbejdet for dig og undersøgt, om Bingosjov virkelig formår at aktivere dine lattermuskler, eller om det bare er et sted, hvor der serveres vandede vitser.

→ Tryk her for at oprette en konto og få en bonus ←

Er du ved at køre død i de enarmede tyveknægte, hvorfor så ikke prøve kræfter med den næste store spilledille; online bingo! Vi har kigget på en af de sider, som tilbyder online bingo, nemlig Bingosjov.dk, og du får her vores vurdering af, hvorvidt deres bingoaktiviteter fortjener en ”flyvende farmor”, eller om de bare må tage til takke med en ”farmor”, når de bedømmes på vores bingoskala.

Bingo i døgndrift

Du kan godt hælde godt med tjæresort kaffe i koppen. Du får nemlig brug for det. Hos Bingosjov.dk er der nemlig mulighed for at spille bingo 24 timer i døgnet.  Bingopladerne koster forskelligt, alt afhængigt af hvilket tidsrum på døgnet du agter at jage helt fyldte bingoplader. Spiller du om natten er det billigst, hvorefter priserne stiger i løbet af dagen for at peake fra midt på eftermiddagen og frem til midnat. Afhængigt af din døgnrytme, eller mangel på samme, koster bingopladerne hos Bingosjov.dk fra én til fem kroner pladen.

To gange om dagen er der dog happy hour hos Bingosjov.dk, klokken 10:00 og klokken 21:00. Her kan du købe to plader til én plades pris.

bingosjov-velkomstbonus.jpg

Gæt dig til bingoplader

I virkeligheden er det slet ikke bingopladerne, der koster penge. Pladerne, dem vinder du nemlig i en quiz. Det er spørgsmålene i quizzen, du betaler penge for at få lov til at gætte svaret på. Gætter du rigtigt på det spørgsmål, du betaler mellem 1-5 kroner for at gætte med på, så vinder du en bingoplade. Svarer du forkert, så er det enten øv eller en ommer, alt efter hvor forhippet du er for at sidde med ved bordet, når bingotallene råbes op.

Man behøver ikke at være raketvidenskabsmand

Det kræver ikke den store hjerneaktivitet at spille bingo hos Bingosjov.dk. Deres spilsoftware gør nemlig næsten alt arbejdet for dig. Når du har gættet dig til det antal plader, du ønsker at deltage i spillerunden med, så kan du mere eller mindre læne dig tilbage og betragte slagets gang. Hvis dine numre råbes op, markeres de nemlig automatisk på din plade.

Der vindes for én række og hele pladen fuld.

Det kan godt blive lidt kedeligt i længden bare at sidde og glo på en samling bingoplader, men det er der heldigvis råd for hos Bingosjov.dk. Du kan nemlig åbne flere vinduer af gangen i samme browservindue, når du spiller hos dem.  Så kan du spille nogle af bingosjovs mange andre spil, samtidig med, at du har et øje på dine bingoplader.

Gratis spil hver aften

Indtil udgangen af 2017 tilbyder bingosjov også gratis bingo med præmier og ekstragevinster. Det finder sted hver aften mellem klokken 20:00 og klokken 21:00. Alt det kræver er, at du har indbetalt et minimumsbeløb på din spillekonto, og du er ”good – and free – to go”.

→ Tryk her for at oprette en konto og få en bonus ←

Chatspil m. ekstra præmier

Hos Bingosjov kører de også med en type spil, som de kalder for Chatspil. Her kan du være med, hvis du har indbetalt – og spillet for over et vist beløb i løbet af måneden. Kravene, for at kunne spille med, er dog så høje, når man holder dem op mod størrelsen på de præmier der p.t er i spil, at vi ikke finder det attraktivt at deltage. Har man alligevel givet bingoen en på goddagen i løbet af måneden, bør man nu alligevel ikke skade at tage chatspillet med i købet. Det kan vel ikke skade, vel?

bingosjov-bingoquiz.jpg

B+I+N+G+O = ?

Bingosjov er skægt, veldrevet og godkendt af spillemyndigheden. Det gør det til at trygt og godt sted at få sin bingolyst styret. Vi synes dog, at gevinsterne er en kende for små, og kunne godt tænke os, at der var lidt mere på spil, når der råbes tal op.

Med de ændringer der er på vej på bingoområdet, så tror vi dog på, at Bingosjov, ligesom mange andre online bingoudbydere, er på vej med præmier, der formår at stille både sulten og tørsten, samt at mætte den søde tand – på én og samme tid.

Selvom der er plads til forbedringer, så er bingosjov besøget værd, hvis man har hang og trang til online bingo.

→ Tryk her for at oprette en konto og få en bonus ←

LeoVegas live casino