Balletbingo anmeldelse

Vi har slået et smut forbi balletbingo.dk for at se, om de har sat barren for højt, eller om der virkeligt er dømt ”hele pladen fuld”, hvad deres bingoafdeling angår.

→ Tryk her for at oprette en konto og få en bonus ←

Har du husket at indløse billet til bingoballet? Hvis ikke, så må du hellere få kridtet balletskoene og få piruetteret dig over på Balletbingo.dk.

Her er der nemlig mulighed for at få hele pladen fuld – hele dagen - og natten med. Jep, du læste rigtigt. Hos Balletbingo.dk kan du spille onlinebingo alle døgnets 24 timer.

Men, er det noget værd, spørger du så sikkert? Om det er eller ej, bliver du måske klogere på, hvis du læser denne anmeldelse – helt ned til sidste punktum, det vil sige helt ned til bunden af skærmen. Vi har nemlig gennempløjet Balletbingo.dk’s bingoafdeling, som de så har valgt at kalde for Bingoquiz for at finde ud af, om deres bingo er penge iforet eller lige ud af vinduet.

ballet-bingo-kampagner.jpg

Døgnåben bingohal

Hos Balletbingo.dk kan du spille bingo alle døgnets 24 timer, hvis du altså kan holde dig vågen så længe. Mindre kan dog også gøre det. Priserne på bingopladerne varierer alt efter hvilket tidspunkt på døgnet, du har valgt at spille. Efter midnat og frem til kl. 07:00 morgen koster bingopladerne én krone stykket, og i dagtimerne koster de, indtil frokost, 3 kr. stykket. Herefter skal du hive en blank femmer op af foret, hver gang du vil have, at Balletbingo.dk stikker dig en plade. Der er dog i dags-, nej, døgnprogrammet indlagt hele to happy hours til spillefugle der vil have bang for deres bucks. Én før frokost og én efter, hvor du får to plader til én plades pris.  Det gør det jo lidt nemmere at få tiden til at gå, hvis man spiller på budget.

Quiz dig til bingopladerne

Når du køber bingoplader til et spil, er købet sat op som en quiz. Du betaler ikke for en plade, men for at få lov til at gætte svaret på et spørgsmål. Svarer du rigtigt på spørgsmålet vinder du en bingoplade til næste spil, svarer du forkert, ja så har du smidt 1, 3 eller 5 kroner ud af vinduet, alt afhængigt af, hvad tid på døgnet du har valgt at spille. Du kan gætte op til flere gange, og derved vinde muligheden for at have flere plader at spille på under næste bingospillerunde.

→ Tryk her for at oprette en konto og få en bonus ←

Måske en anelse trivielt i længden

Selve spillet er der ikke de store udfordringer i. Spilsoftwaren holder øje med spillepladerne for dig, så alt du skal gøre er at læne dig tilbage og krydse fingre for, at du får en fuld plade før de andre spillere, som har købt sig ind i spillet. Når du på denne måde har fulgt spillets gang for et par runders penge, så har du sgu nok set det med. Heldigvis er der mulighed for, at man kan lade bingospillet køre i baggrunden, mens man prøver kræfter med nogle af de mange andre spil i Balletbingos spiludvalg.

Gratis spil hver aften

balletbingo-bingo-gris.jpg

Et af plusserne ved balletbingo er ubetinget de gratis bingoaftener.

Når du har indsat penge på din spillekonto, har du vundet adgang til hver aften mellem kl. 20 – 21 at spille med om gevinster og bonuspræmier – GRATIS. Og eftersom du kun sparsomt behøver at følge med i spillene, så kan du følge med i din yndlingsserie på TV, mens bingogalskaben raser i baggrunden. Desværre varer de gratis glæder ikke ved. Fra og med 2018 vil det ikke længere være muligt at spille gratis bingo hos Balletbingo. Men, mon ikke de finder på noget, hvis ikke helt, så næsten lige så attraktivt.

Chatspil med ekstra præmier

Du kan også spille med i de såkaldte chatspil i bingoquizzen. Men kravene omkring, hvor mange kroner du skal have indbetalt og spillet for i løbet af en måned er så høje, at det, når det holdes op med præmiernes størrelse, ikke er værd at skrive hjem om.

→ Tryk her for at oprette en konto og få en bonus ←

B+I+N+G+O = ?

Alt i alt er Balletbingos bingosektion et veldrevet og underholdende bekendtskab.

Spillene er nemme at gå til, reglerne er overskuelige, og eftersom Balletbingo er godkendt af spillemyndigheden er det tilmed også et sikkert og trygt sted at spille.

Præmierne er en kende små efter vores smag, men vi har på fornemmelsen, at det er på vej til at ændre sig. Lur os om præmierne indenfor de nærmeste måder ikke oplever at få en hormonindsprøjtning, der sætter gang i vokseværket hos dem. Det er i hvert fald de rygter, vi hører ude i byen, når der snakkes online bingo.

→ Tryk her for at oprette en konto og få en bonus ←

LeoVegas live casino